zondag 20 oktober 2013

Nepwimpers van de action

Heey allemaal, vandaag een super leuk artikel! Hoe je nepwimpers van de action nog leuker en mooier op kan doen. Deze zijn bijvoorbeeld erg leuk voor een feestje of als je melig bent met je vriendinnen! Dat gaan wij jullie vandaag laten zien! Wij gebruiken:
-Geleyeliner van de action (vergeet het kwastje niet zoals wij gedaan hebben..)
- De nepwimpers van de action.
-Wimperextensions van de Kruidvat eigen merk
& Een pincent
Oké laten we beginnen!        
Zet een dun lijntje gel liner op je ooglid en doe dit tegen de wimperrand aan. Pak nu met de pincet en trek de nepwimper en voorzichtig af.   Doe de lijm erop en laat dit 30 seconden drogen door middel van blazen. Na het wachten pak je de nepwimper bij de haartjes vast en begin je bij de middenkant van je oog en je plakt het erop. Een tip: probeer met je andere oog mee te kijken wat je doet zodat je het rechter kan plakken. Plak nu de rest van de nepwimper op. Pak nu weer de pincet en druk dit voorzichtig aan. Doe dit ook bij het andere oog. Als je het niet vol genoeg vind kan je nog gaan voor de wimper-extensions. Wij hebben deze zelf niet op de foto gebruikt.  

Hier zie je ons met nepwimpers. Helaas is deze hierboven niet heel goed opgeplakt, omdat wij deze niet goed hebben laten drogen.

Wat vind je ervan?

XXX Beauty and Lifestyle

Geen opmerkingen:

Een reactie posten